Reiki Kliinik

Teadvustatud elu

Written By: Reiki Kliinik - märts• 02•18

Reikist on räägitud palju aga ei räägita sellest, et Reiki loob tegelikult teie jaoks vägagi teadvustatud elu. See tähendab seda, et teie mõtted ja tunded saavad olema just sellised, millises enesetundes te olete. Seda võimendab teie enda sisetunne. Olles kurb, võimendate kurbust enda sees, olles rõõmsameelne, võimendate seda seisundit. Teadvustatud elu tuleb aga juhtida teistmoodi kui lihtsalt “minna lastud elu”. Asjad ei juhtu iseenesest, me ise kas laseme asju juhtuda või teeme midagi, mis viib meid soovitud eesmärgini. See ongi teadvustatud elu juhtimine. Tunneta head ja hoia seda ning see hea hakkab Su elu teadvustatuna looma.

Ole õnnelik! ja tunneta seda vähemalt 10 sekundit… see ongi teadvustatud olek ja elu.

TP.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.