Reiki Kliinik

Kaja klientide tagasiside

Written By: Reiki Kliinik

Olin alguses veidi skeptiline Reiki osas, aga kui mu programmeerijast
kolleeg seda meetodit soovitas, siis otsustasin ära proovida. Minu
stressitase oli jõudnud tööpingetega seoses suhteliselt kriitilise
piirini ning vajasin selgelt abi, et energiataset tõsta ning
negatiivsus endast välja saada. Pärast nelja erasessiooni Kajaga olin
nagu uuesti sündinud… Suutsin ära teha pikalt lohisenud otsused,
suutsin kuulata enda tõelisi soove ning energiatase tõusis
märgatavalt. Suur tänu selle eest ja kindlasti jätkan Reikiga ka
tulevikus.

Anu   – 29

(30.03. 2017)

Seansi ajal tundsin selliseid valuaistinguid jalgades ja järgmisel päeval ei tundnud ka mingit pos pööret, aga eile tundsin energiat ja tahtmist tegutseda. Jalad valutasid öösel vähem- nii et olen Sulle väga tänulik!????

Liivi- 51

(27.04.2017)

Minu ellu tuli reiki alles märtsi kuus. Olin tööst suhteliselt kurnatud ja väsinud. Reikisse minnes ja tulles oli aeg iseendale. Kogemus on väga positiivne ja tulemus ka märgatav, Töökaaslased saavad aru olen rahulikum ja tasakaalukam . Pole ka vaevlend peavalude käes peal Kaja juures seansside saamist(muidu kuus 2 korda ikka oli) . Tundsin ka energia liikumist. Huvitav kogemus oli ka seansi lõpus vestlus. Jätkuvalt käin grupiseanssidel , Soovitan tulla ja kogeda ! Aitähh Kaja

Mirje

(09.05.17)